Riflessioni recenti

  • Home
  • Modele de impletituri cu andrelele
Search
InSenza categoria

Modele de impletituri cu andrelele

Multumesc de Tutorial. Modelul este foarte Frumos. IMI Poti explica, éventuellement printr-un Video cum se SCADE/inmulteste la acest Model? Comme vrea sa-mi fac o bluza. a) Impletituri cu punct de ciorap. Se monteaza PE Andrele numarul de ochiuri necesar. Randurile fara sot se Lucrezia PE FATA, iar randurile cu sot se Lucrezia PE dos. Modelele foarte Frumoase se pot realiza prin imbinarea perfortelor scazute cu cele crescute. Un cardigan de Dama tricotat manuel este Perfect pentru a face tranzitia dintre anotimpurile clasice, si are Mare succes en sezonul rece. Modelele tricotate sunt deosebit de cautate primavara, fie ca le preferi pe cele cu Nasturi sau fara, Lungi sau scurte. Va prezint dans cele ce urmeaza un modèle… Categorii: modele de tricotaj, Tricotaj, tutoriale video Buna dimineata, d-na Nina. Modelele sunt deosemorsure! Felicitari! comme vrea sa stiu daca tricotati Fuste (comme Dori tare mult sa port Fuste tricotate iarna aceasta, Desi ma Critica Familia deoarece nu0mi plac Lungi ci mai midi).

Astept raspunsul DVS., Cu mult interes. Multumesc mult si Spor en tot ce faceti! Elena Andrelele trebuie sa fie netede, lustruite, ascutite potrivit, nu prea tare, ca sa nu intepe degetele sa Rupa firul. ELE se gasesc dans Comert sub forma de perechi, PE numere: 2; 2, 5; 3 3, 5; 4 4,5 si 5 mm. numarul Lor Indica diametrul en mm. Andrelele circulaires sunt facute dintr-un FIR de Plastic Lung de 0,60-0,70 cm terminat la capete cu doua Andrele MICI de 12-15 cm. se Trece apoi firul PE dupa degetul Mare si degetul aratator al mainii Immaculée stangi , iar capetele firului se Tine in Palma cu Celelalte degete. Apoi cu mana dreapta, in care se afla cele doua Andrele, se IA firul ce se gaseste intre cele doua degete Mare si aratator, de la mana stanga. Comme dori sa tricotez un FULAR, am vazut un modèle simplu Care IMI place, la prima, Arata ca un élastique (1 Ochi PE FATA, unul PE dos), dar nu este ASA, este Poutine mai grasut. Cineva mi-a spus ca se numeste Spic de Grau si Intr-adevar seamana Poutine. Altcineva mi-a spus ca se Lucrezia un Ochi PE FATA, trei PE dos, Dar nici ASA nu mi-a iesit si nu a vrut sa IMI arate concret 🙁 ma Poti ajuta? Multumesc imaginile sunt foarte mari și nu încap efectiv în Pagina (nu se încadrează la dimensianze site-ului) pentru a le vizualiza la mărimea Lor Reala (ele sunt mari, nu doar ce se vede) procedați în felul următor: Buna, am si eu nevoie de ajutor, am gasit un model de SAL tricotat si in Diagrama am gasit semnul “OO” cum se Lucrezia? simplu “o” este jeteu Dar “OO” nu am gasit nici o explicatie singuratate intre ELE nu mai este nimic DIN pacate nu va pot oferi Cartea. Puteti printa modelele, le indosariati…

Si Cartea e Gata! Pentru a tricota modelul în Două Culori, se Lucrezia rândurile R1 și R2 în Culoarea A şi rândurile R3 și R4 în Culoarea B. Fig. 7 Elastique lucrat Doi Ochi PE FATA, doi Ochi PE dos un model de tricotat deosebit, peline de personalitate, incredibil de ușor de făcut , ce arată excepțional Atât mono Cât și bicolor.

Commenti

commenti su Facebook