Riflessioni recenti

  • Home
  • Modele te ndryshme te kuzhinave
Search
InSenza categoria

Modele te ndryshme te kuzhinave

Të gjitha kuzhinat Tona janě projektuar, zhvilluar dhe prodhuar ekskluzivisht në Itali. Ne punojmë çdo ditë Duke sjellë MODELE që ECIN me kohën të cilat përfshijnë në të materialet më të Reja dhe zhvillimet në teknikat dhe Pajisjet. Nëse shemponi në koleksionet e ndryshme të kuzhinave Tona do të gjeni një gamë të Gjerë stilesh, kompzimesh, zgjidhje teknike dhe estetike që i bëjnë kuzhinat Tona të përshtatshme sipas shijeve dhe nevojave tuaja. Habilement ton zgjedhur do të ndihmojë në eliminimin me SY të réunis e dhomës, zgjedhja e Keq-konsiderohet Mund të bëjë të pakëndshme Edhe në kuzhinë me një plan Urbanistik të bukur. Kuzhina moderne Mund të organizohet në bazë të një kombinimi Kontrast të ngjyrave. Për shembull, e Zezë dhe e bardhë ose e kuqe dhe e bardhë. Mënyra e thjeshtë për thyerjen e skemës njëngjyrëshe të kuzhinës është përdorimi i pllakave shumëngjyrëshe, mozaikëve dhe ornamenteve interesante të qeramikës. stylet techno, arti i ri, art déco lejojë ndonjë ngjyrë të pazakontë, por Ju duhet të ngjyra të gjalla NUK ka mbushur dhomë të tërë. Prandaj, ne Mund të nxjerrë në PAH bojë të ndritshme Vetëm një mur për të krijuar një theks ekspreapo Edhe Vetëm një pjesë të até Duke shkuar për pjesën tjetër të zonës ton më të përmbajtur. DISA designers Mund ta quajnë GRI shumë të zymtë dhe të zymtë, por të tjerë e lavdërojnë até për neutralitet, një aftësi elegante për të kombinuar me shumë ngjyra të Tjera. Edhe Fakti se ullirit NUK irriton sytë dhe të duket e Madhe në të wikshme, si hijen dominuese e TIJ përdoret rrallë. CILA është arsyeja për këtë? Së pari, Fakti që një dizajn i Tillé do të jetë Mjaft i mërzitshëm dhe Monoton, dhe së dyti, Kjo ngjyrë provokon një personne për të fjetur.

Prandaj, Kur AJO është e bollshme është e nevojshme për të shtuar të paktën një Element i mrekullueshëm. Kuzhinat bashkëkohore kanë pësuar një Evolucion të Madh. Përveç funksionalitetit të mjeteve dhe cilësisë së lartë të materialeve të përdorura, je kushtohet shumë vëmendje dizajnit që bëhet më Modern dhe i integruar në sësi të shtëpisë. Ngjyrat pastel e bëjnë të, Komod dhe të freskët. Ngjyrat Blu por një aranzhim i Tillé pakëson oreksin, në mënyrë që të jetë e dobishme për njerëzit që janě mbipeshë, por për njerëzit me oreks të dobët, është më mirë të zgjedhësh Tone të Tjera. E bukur është kombinimi i ngjyrës Blu dhe të bardhë, një kombinim i Tillé do të shtojë dhomën e ajrosjes dhe visikisht Pak do të rritet. Në çdo Rast, dhe më kuzhine e Vogel sidomos, NUK rekomandohet përdorimi i bojrave të gjallë. Sidomos nëse kaloni shumë kohë në këtë dhomë.

Tonet e ngopura do t`i HQE sytë dhe do të ndikojnë negativisht në Sistemin nervor. Fotografia Tregon një nga idetë për dekorimin e mureve në kuzhinë. Kuzhinat Tona shfaqen në MODELE të ndryshme dhe në materiale të cilësisë së lartë si në lis dhe me DEUMIDIFICANTE porcelani Opake. Ndërsa, plani i Punës, është në granit që JEP rezistencë dhe ATO ndjesi autentike që t`i ngjallin Vetëm materialet natyrale.

Commenti

commenti su Facebook